2010. március 30., kedd

Smokey Monday


Április 8-án a Mono Zenebárban különleges csillagközi kulturális találkozóra invitálunk Benneteket. Az immáron csütörtökönként jelentkező Smokey Monday keretein belül az est házigazdái a hazai dj szcéna meghatározó személyiségét,DJ Garfieldot invitálták Szegedre, hogy a hip-hoptól a funkon át a swingig finom, ínyenc ritmusokkal kényeztesse fületeket és eszeveszett táncra penderítsen. Garfield a keceli Club Korona indulásánál is bábáskodott, majd életre hívta a méltán elhíresült „erdős bulikat”, hogy a zenei élvonal minél közelebb kerüljön a természethez - és a bográcsállványokhoz. Napjainkban a budapesti Szimplakertet gondozza heti rendszerességgel, megfelelő táptalajt biztosítva a kifinomult groove-oknak és az örökzöldeknek.

Az est házigazdái, Suhov és Wowbagger töretlen lendülettel ágyúzzák hétköznapi és minősíthetetlen zenei közegünket, lábakat-kezeket megmozgató beatjeik senkit és semmit nem kímélve ütnek rést mindennapjaink érdektelenségén, hogy a hallójáratokon keresztül izgassák elméteket.

A nem mindennapi triót támogatva, huszáros kirohanásokkal, gyors zenei oldalvágásokkal Prefekt is tiszteletét teszi, így a charlestontól a house-ig bármi megtörténhet.

Estibít

Suhov - Estibít @ RádióMI Szeged (2010-03-29)

DOWNLOAD


2010. március 26., péntek

Április 18.

A kurta farkú kismalac nyomában - avagy gyermekkorunk meséi újra a vásznon!

Időpont: 2010.04.18. 19:00
Helyszín:
Millenniumi Kávézó (Szeged)
A programra való belépés ingyenes.

A tavalyi sikereket felbuzdulva, a nagy port kavart „Köp a maci” vetítőestünk folytatásaként ismét találkozhatunk kedvenc retró mesehőseinkkel, akik a vászonról szórakoztatnak bennünket, miközben lágy, elektronikus zene teszi teljessé a történést.

Zene: Suhov
Vetít: Bindocs

2010. március 12., péntek

Smokey Monday live mix!Gandharva & Von-Yodi Live @ Smokey Monday (Mono 2010-03-11)


DOWNLOAD

Wowbagger Live @ Smokey Monday (Mono 2010-03-11)

DOWNLOAD

Suhov & Mil Live @ Smokey Monday (Mono 2010-03-11)

DOWNLOAD

2010. március 8., hétfő