2010. március 30., kedd

Smokey Monday


Április 8-án a Mono Zenebárban különleges csillagközi kulturális találkozóra invitálunk Benneteket. Az immáron csütörtökönként jelentkező Smokey Monday keretein belül az est házigazdái a hazai dj szcéna meghatározó személyiségét,DJ Garfieldot invitálták Szegedre, hogy a hip-hoptól a funkon át a swingig finom, ínyenc ritmusokkal kényeztesse fületeket és eszeveszett táncra penderítsen. Garfield a keceli Club Korona indulásánál is bábáskodott, majd életre hívta a méltán elhíresült „erdős bulikat”, hogy a zenei élvonal minél közelebb kerüljön a természethez - és a bográcsállványokhoz. Napjainkban a budapesti Szimplakertet gondozza heti rendszerességgel, megfelelő táptalajt biztosítva a kifinomult groove-oknak és az örökzöldeknek.

Az est házigazdái, Suhov és Wowbagger töretlen lendülettel ágyúzzák hétköznapi és minősíthetetlen zenei közegünket, lábakat-kezeket megmozgató beatjeik senkit és semmit nem kímélve ütnek rést mindennapjaink érdektelenségén, hogy a hallójáratokon keresztül izgassák elméteket.

A nem mindennapi triót támogatva, huszáros kirohanásokkal, gyors zenei oldalvágásokkal Prefekt is tiszteletét teszi, így a charlestontól a house-ig bármi megtörténhet.